Get Adobe Flash player
Admin LoginImportant!!

New Location

School will at new location:
Grace Evangelical Lutheran Church
3233 Annandale Road
Falls Church, VA 22042

see it on the map

If you have any question, please contact us.

About Us

TVN Thang Long is a not-for profit, cultural, IRS Section 501 (C) (3) organization incorporated under the laws of the Commonwealth of Virginia, for the exclusive purpose of preserving and promoting Vietnamese culture in the Metropolitan Washington area.

Thang Long Vietnamese Language School provides Vietnamese language and cultural classes in the metropolitan Washington, DC area. Each year, through these weekly classes from September to May,Vietnamese-American youths learn to speak, read, and write Vietnamese, as well as history, arts, music and literature. Most students range from age 6 to 18. All teachers are volunteers.

School address:

Grace Evangelical Lutheran Church
3233 Annandale Road
Falls Church, VA 22042

View Larger Map

Mailing address:

4901 Powell Road
Fairfax, VA 22032
703-764-1916

Acknowledgment:Thang Long Vietnamese Laguage School is proudly in collaboration with Viet Toon and VLAC.

Kính thưa quý phụ huynh,

Được sự đồng ý của ban quan trị nhà thờ Tin Lành Grace Evangelical Lutheran Church trường Thăng Long sẽ tiếp tục sử dụng các phòng học tại địa điểm này. Hy vọng chúng ta sẽ có cơ hội để có riêng một ngôi trường cho chúng ta. Tuy nhiên, đó là mơ ước và đòi hỏi nhiều thời gian cũng như đóng góp lâu dài để thực hiên. Trong hoàn cảnh ấy, nhà thờ Tin Lành vẫn sẽ là nơi cho con em chúng ta có chổ khá tốt để học tiếng Viêt.

Khóa học mùa Xuân sẽ bắt đầu vào thứ Bảy 14 tháng Giêng, 2012. Khóa mùa xuân cũng là dịp cho chúng ta chào đón Tết Nguyên Đán. Như mọi năm, chúng tôi sẽ dành một ngày để cùng phụ huynh và các em học sinh vui Tết với nhau. Năm nay, trường sẽ chọn ngày thứ Bảy 21, 2012 là ngày Hội Tết. Chúng tôi sẽ gởi Email cho quý vị rõ thêm về chi tiết và mong mỏi sự góp tay của quý vị.

Thay mặt ban giảng huấn trường Việt ngữ Thăng Long.
Hoàng Vi Kha